Ostale storitve

Delna nega obraza

Delna nega obraza se izvaja, kadar koža ne potrebuje globinskega čiščenja oz. želimo doseči sijoč in pomlajen videz za kakšno posebno priložnost. Nega obsega površinsko čiščenje, piling za odstranjevanje odmrlih celic, po želji se oblikuje obrvi in populi dlačice. Sledi masaža obraza in dekolteja, nanos maske in na koncu primernega seruma ali kreme. Po končani negi je koža vidno obnovljena.

Nega aknaste kože

Nega se izvaja na nečisti in aknasti koži, ki potrebuje globinsko čiščenje. Primerna je tudi za mladostnike. Obsega površinsko čiščenje, specialni piling s sadnimi kislinami, ki globinsko očisti in obnovi kožo, vapozon terapija, sledi globinsko čiščenje. Po želji se oblikuje obrvi in populi dlačice. Nato se nanese primerno masko, ki kožo pomiri in obnovi. Na koncu sledi nanos primerne kreme.

Mini nega obraza

Nega vključuje masažo obraza in dekolteja z masko.

Nega obraza za moške

Namenjena je vsem moškim, ki želijo svoji koži zagotoviti vitalnost in zdrav videz. Koža po negi dobi energijo, vlago in gladko polt. Nega obsega piling kože, čiščenje, po želji se uredijo obrvi in dlačice v ušesih, sledi masaža obraza in vratu, maska in serum oz. ustrezna krema.

Depilacija

Strokovna depilacija z visokokvalitetnim voskom 100 %-no destilirane borove in čebeljega voska smole odstrani vse dlačice z željenih predelov. Dlačic vsaj 3-4 tedne po tretmaju ni potrebno depilirati, saj se dlačice zredčijo in postanejo tanjše. Z redno depilacijo postanejo dlake vedno tanjše in redkejše, tako da večina več ne pomisli na britvico. Za optimalno depilacijo se priporoča dolžina dlačic vsaj 0,5 cm. Kvaliteten vosek, ki se uporablja je primeren tudi za občutljive kože in kože nagnjene k alergijam.

Brazilska depilacija

S pomočjo posebnega visokokvalitetnega voska za brazilsko depilacijo, lahko s tega predela odstranimo vse dlačice, pri čemer kože ne poškodujemo. Vosek je posebej namenjen depilaciji intimnih predelov, saj se dlačic izredno dobro oprime, za kožo pa je nežen; odlikuje se po elastičnosti in možnosti nanašanja v zelo tankem sloju. Depilacija se izvaja brez trakov.