Nega telesa

Vitalno telo / Življenjska energija

Nega telesa z naravnimi izdelki

Naše fizično telo je tempelj ali svetišče naše duše. Je orodje, s katerim doživljamo svoj zunanji in notranji svet. Naša duša nenehno komunicira z nami ob pomoči telesa. Naše telo oddaja plast energije, ki ji lahko rečemo vitalna energija. Poskrbite za svoje vitalno telo z masažo kot terapijo ali nego, s katero okrepimo našo notranjo moč, sprostimo naše telo in duha, se napolnimo z novo energijo in podarimo telesu občutek resnične, izjemne lepote. Spoznanje, da lahko z nego telesa in obraza ter masažo naredimo zase veliko dobrega, je staro kot človeštvo ter je starejše kot vsi pisni dokumenti. Zdravilni učinek dotika se skriva globoko v naših možganih.

anticelulitna2 čiščenje kože masaža hrbta piling

Piling telesa z aroma masažo

Je sprostitev duše in telesa. Deluje na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju. S tretmajem pomagamo telesu ponovno vzpostaviti mir in ravnovesje. To dosežemo z masažo in vplivom dišav na možgane in limbični sistem, ki je odgovoren za vegetativne funkcije in čustva. Prijetne vonjave dokazano sproščajo telo v stresnih situacijah. Izvaja se tudi kot razstrupljanje telesa in anticelulitni tretma. Tretma vključuje piling telesa, masažo telesa z aromatskimi olji in oblogo.

Čokoladna masaža

Ko si želite razvajanja in globoke psihične sprostitve si privošcite čokoladno masažo.

Nega vključuje piling celega telesa, s katerim odstranimo odmrle celice kože, koža po pilingu takoj zadiha in postane voljna, nežna ter sprejemljiva za absorbcijo negovalnih snovi. Sledi masaža telesa z bio maslom bele čokolade, ki kožo intenzivno nahrani. Cela nega se izvaja za izboljšanje fizičnega in psihičnega počutja, masaža povzroči stimulacijo seratonina - hormona sreče, neguje in reminalizira kožo. Priporoča se pri stresu, slabem počutju, suhi ter izčrpani koži s pomanjkanjem tonusa. Koža postane gladka in čudovito mehka.

Anticelulitna masaža nog in zadnjice

Zajema masažo nog in zadnjice s posebnim naravnim anticelulitnim serumom in oljem. Zraven se delno zmasirajo tudi stopala za stimulacijo limfnega obtoka. Masaža deluje izjemno razstrupljevalno. Poleg odvajanja strupov, celulita in odvečne vode iz telesa učvrsti tkiva problematičnih predelov nog in zadnjice.

Čiščenje hrbta

Zajema piling hrbta z globinskim čiščenjem in oblogo ali masko.