Mnenje strank

Ko mi je življenje v nekem obdobju »postreglo« z nekaj izzivi, se mi je zdelo, da jih nikakor ne zmorem predelati. Prišli so občutki nemoči, predaje in negotovosti. Zdelo se mi je da se iz dneva v dan vrtim v krogu, da begam sem ter tja in da tonem vedno globlje v obup… Takrat sem se odločila za svetovanje. Tam sem dobila vse: razumevanje, podporo, razlago in tista prava vprašanja, s pomočjo katerih se raziskuješ in se sprejemaš. Najbolj pa sem hvaležna za mir, ki sem ga občutila po vsakem svetovanju. Mir v sebi, katerega sem tako zelo potrebovala. Zdaj si dovolim biti jaz, dovolim si čustvovati, delam na sebi, delam tisto kar mi je všeč in se prepuščam življenju.

Tanja

Za svetovanje sem se odločil zaradi tega , da bi izboljšal svoje poslovne poti. Na začetku sem imel nekaj zaporednih srečanj, kjer sem ozaveščal, kako pravilno delovati in kako opustiti napačne vzorce funkcioniranja, ki pa se ne tičejo samo posla, ampak življenja gledano v celoti. Za posamezni posvet pa se odločim, kadar imam neko konkretno težavo ali problem, na primer najti skupni jezik s poslovnimi partnerji, zaposlenimi, nadrejenimi ali težave v osebnem družinskem odnosu.

Marko, Ljubljana

Za osebno svetovanje sem se odločila zaradi finančnih težav. Ravno zaradi napačnih vzorcev v odnosu do materialnosti,so bili pokazatelji v mojem osebnem življenju in mojem širšem okolju. Ob tem sem spoznala,da je to povezano z občutkom pomanjkanja varnosti,bodisi imeti ali ne imeti denar. Ko sem razumela in ozavestila napačne vzorce,sem lahko pretransformirala strah v konkretne odločitve pri razporeditvi denarja glede na mesečni dohodek. Hkrati pa sem tudi dobila vpogled v mojo finančno varnost v prihodnosti. Hvala Trivun, za vso pomoč in podporo.

Ana

Za svetovanje sem se odločila iz osebnih vzgibov. Človek v življenju počne marsikaj, verjamem, da s ciljem, da napreduje oz. življenje osmisli. In tako minevajo leta in leta in leta, pa se ne zgodi tisto pravo….. nekaj manjka. In se je zgodilo……ob prehodu v zrela leta so se mi začele dogajati nove stvari, odpirati nove poti, spoznavala sem nove ljudi. Verjamem, da ne po naključju, ampak iz potrebe po razvoju. Prisluhnila sem sebi in si dovolila spremembo v življenju. Začela sem se posvečati sebi. In glej, odkar delam na sebi, so težave , problemi oz. prepreke v življenju lažje. Z več moči in potrpljenja se lotevam izzivov, katerih ne zmanjka. In vedno znova si rečem, zakaj se mi ni to dogajalo že prej. Zakaj toliko obupa, solza, zablod, stisk, negotovosti….Verjetno zato, da zdaj vem, oz. mislim da vem. Svetovanja so mi v veliko pomoč pri vsakodnevnem delu, tako v službi kot doma, pri delu z odraščajočimi otroki predvsem pa sedaj, v obdobju, v katerem se trenutno nahajam, ko se soočam z preizkušnjami, katere mi povedo, kje v življenju se nahajam… Kaj spoznavam- da je pred menoj še dolga pot spoznanj, katere mi izpopolnjujejo življenje, mi ga lepšajo in zato lajšajo ter bogatijo.

Karmen, Ljubljana