Masaža

Masaža je tretma za vzpostavitev psihofizičnega ravnovesja, detoksikacijo telesa, prekrvavitev in vzpodbuditev delovanja hormonov sreče in zadovoljstva.

Izboljšuje duševno počutje, ugodno deluje na čustveno stabilnost ljudi, ima močan vpliv na kožo, vezivna tkiva, mišični sistem, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem, limfni sistem in prebavila. Izboljšuje in pospešuje regeneracijo tkiv, mehča otrdline in zlepljena tkiva, povečuje gibljivost sklepov. Spoznanje, da lahko z masažo naredimo veliko dobrega, je staro kot človeštvo ter je starejše kot vsi pisni dokumenti. Zdravilni učinek dotika se skriva globoko v naših možganih.

S profesionalno masažo, ki temelji na starodavnih znanjih o energijskem sistemu človeka, si lahko resnično pomagamo do boljšega počutja in sprostitve psihofizičnih blokad

Naše telo oddaja plast energije, ki ji lahko rečemo vitalna energija. Ta lahko sije v čudovitih barvah in odraža človekovo zdravje in dobro počutje oz. zdravo vitalno telo... ali obratno. Naše telo je orodje, s katerim doživljamo svoj zunanji in notranji svet.

a1 a2 a3