Svetovanje

Helena Arh, licenčna svetovalka komplementarne, energijske medicine po mednarodni metodi P.E.C.A. ®

Tovrstna medicina se ukvarja s človeško energijo in energijo prostora ter proučuje elektromagnetna polja. Za naše zdravje je pomembno, da energija skozi avro, telo in prostor, v katerem živimo ali delamo,teče neovirano. Kadar energija ne teče pravilno, je blokirana ali pa jo je premalo, prihaja pri ljudjeh do različnih psihičnih ali telesnih težav oziroma bolezni.

Z znanjem komplementarne energijske medicine skušamo ugotoviti, kje v človeku ali v njegovem prostoru je prišlo do nepravilnega pretoka ali zastoja energije in zakaj se je to zgodilo. Ko človek razume ali ozavesti vzroke svojih težav, mu jih pomagamo odpraviti in vzpostaviti zdrav pretok energije v njem.

BCALM-mindfulness-meditation-lotus-pond-slider

Pregledi in svetovanje poteka po mednarodno priznani in merljivi metodi P.E.C.A. ® Ta zajema program P.E.C.A®. ,storitve P.E.C.A®., in izdelke P.E.C.A.,®.

Program P.E.C.A. je program za osebni razvoj vrednot.

Izdelki P.E.C.A. imajo visoko frekvenčno desnosučno elektromagnetnopolje, ki ima svojo natančno informacijo in zakonitosti.Bistvo vseh izdelkov P.E.C.A. je simbol P.E.C.A.® in vsa njegova energijska struktura.

Storitve ali energijski pregledi po metodi P.E.C.A se opravljajo po načelih radiestezije. Radiestezija je veda, ki proučuje delovanje energijskih polj. Svetovalec P.E.C.A. preglede opravlja s pomočjo radiestezijskega nihala, aktiviranega s kodo P.E.C.A. Nihalo mu pomaga natančno določiti gibanje in količino energije v merjenem polju, ravnotežje energij in integriteto polja, pa tudi ugotavljati motnje in vzrok za blokade v tem polju. S pomočjo nihala lahko ugotovimo tudi, kaj lahko telesu, auri in prostoru pomaga sprostiti energijski zastoj ali motnjo katere koli vrste.

Več o metodi P.E.C.A. si lahko pogledate na www.pecastory.com.

Ponazoritve o storitvah P.E.C.A. in izdelkih P.E.C.A. izvajam po dogovoru.

Ponazoritve trajajo približno 1,5h in zajemajo različna področja, od znanstvenih utemeljitev delovanja simbola P.E.C.A., izkušenj iz življenja uporabnikov, do praktičnih merjenj elektromagnetnih polj izdelkov in posameznika, pa tudi P.E.C.A. sprostitve, ob kateri bo vsak udeleženec imel priložnost na lastni koži izkusiti delovanje simbola in metode P.E.C.A.

 

Sama izvajam kratek in celostni energijski pregled telesa ali

 1. Pregled Energije Celične Avre fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.:
 • Pregled točno pokaže kje v telesu je energija pretočna in kje so energijski zastoji ter zakaj prihaja do težav.
 • Pregled zajema meritev energijske pretočnosti žlez v telesu, hrbtnih struktur, čutil, možganskih živcev in vretenc.
 • Opredeli vzroke težav sedanjega življenja ter vzroke, zapise in spomine preteklih življenj.
 • Opredeli vplive psihičnih ali auričnih lastnosti na telo in različne toksičnosti v telesu.
 • Pokaže, katera hrana je za človeka zelo koristna ter katera mu škodi.
 • Energijski pregled pokaže, kateri energijski izdelek ga lahko najbolj podpre, katera prehranska dopolnila in bio sokovi so najbolj primerni za njegovo telo ter kako naj jih uživa.

Celostni energijski pregled je izjemna podpora človeku pri ozaveščanju vzrokov za energijsko nepretočnost v telesu in težav, ki jih ima ter konkretna podpora posamezniku s priporočili za pomoč odpravljanja neuravnoteženih stanj.

 1. Kratek pregled fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.:
 • Posreduje osnovne podatke o stanju fizičnega telesa in elektromagnetnega polja.
 • S pregledom se ugotovi katere strukture telesa so najmanj energijsko pretočne. Na podlagi tega se določi najbolj ustrezno podporo z energijskimi izdelki, prehranskimi dodatki, biosokovi ter zeliščno mešanico, ki energijsko podpre slabše delujoč element v telesu.
 • S kratkim pregledom človek dobi učinkovito podporo za vzpostavitev energijskega ravnovesja v telesu.

V današnjem času je človek nenehno usmerjen izven sebe in na ta način zavedno ali nezavedno izgublja dragoceno energijo. Zaradi obveznosti, skrbi in neuravnoteženosti delovanja v družbi, se v človeku nenehno ustvarja nemir in stres. S pomočjo metode P.E.C.A. človeku pokažemo pot, kako si lahko izboljša fizično in psihično počutje ter kvaliteto svojega življenja in bivanja.

Za več informacij me lahko pokličete na tel.: 041 530 204.